Att jobba hos Stockholms Elpartner

Maecenas euismod mi blandit diam egestas, vel posuere purus ullamcorper. Suspendisse molestie magna non enim consectetur semper. Mauris imperdiet tortor vel purus auctor porttitor. Aenean sodales purus sit amet mi commodo, vitae porttitor nulla vulputate. Donec a felis nec ante hendrerit placerat cursus ac eros. Vivamus elementum elit vitae accumsan consectetur. Nulla viverra nulla eget ultrices efficitur. Sed at posuere mi, vel vehicula turpis.

Arbetsledare

Kvalité och teamkänsla är vad som driver oss frammåt!

Arbetsledare till Stockholms elpartner
Trivs du i ledarrollen och drivs av att få ta stort ansvar och att leverera goda resultat med högsta kvalité? Då kan jobbet som arbetsledare hos oss på Stockholms elpartner vara rätt utmaning för dig! Nu söker vi en arbetsledare till våra unika projekt där vi jobbar tillsammans med de främsta företagen inom exklusiva hem. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt där vi jobbar med nya skräddarsydda lösningar för varje unikt projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss! 

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos oss kommer du att ha en viktig och central roll med fokus på att leda både teamet och verksamheten framåt. Du kommer att ansvara för arbetsledning och arbeta nära din närmsta projektledare. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta i produktionen tillsammans med projektledaren, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare. Därutöver kommer du att ansvara för arbetsledning, styrning och samordning av personal och underentreprenörer.

Vi söker dig som gillar utmaningar i din vardag. I projekten är det ibland inte helt givet hur arbetet skall gå tillväga då många äldre byggnader ruvar på överraskningar när det är dags för om- eller tillbyggnader. En avgörande egenskap är att du skall vara bra på att samarbeta samt inse vikten av goda relationer såväl extern som internt.

Du skall ha relevant el tekniskt intresse med erfarenhet. Du behöver också ha körkort för personbil.

Om dig
Vi söker dig som:

– har el utbildning.

– har minst tre års erfarenhet av arbetsledning.

– har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

– har B-körkort.

Du är en person som sätter Stockholms elpartner övergripande mål i centrum för ett bra resultat. Vi tror vidare att du som uppskattar att få vara med där det händer kommer att trivas extra bra som arbetsledare hos oss.

Du bidrar till en trivsam arbetsmiljö för alla. Arbetet kräver vidare att du är en person som drar nytta av tidigare data, analys och erfarenhetsåterföring i ditt arbete. Du drivs och motiveras av att få ta stort ansvar och att leverera goda resultat i rätt tid.

På Stockholms elpartner är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. 

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och har goda tekniska kunskaper.

Ansökan och övrig information

Klicka på ”Sök tjänsten” nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som arbetsledare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Camilla Lindsten  (Admin) på telefonnummer: 070-944 61 14 eller via e-post: Camilla.l@sthlmselpartner.se alternativt Fredrik Blomstedt (projektledare) på telefonnummer 070-944 61 09 eller via e-post Fredrik.b@sthlmselpartner.se

Vi erbjuder

Hos Stockholms elpartner blir du delaktig i det spännande arbetet att driva framtidens tekniska lösningar för fastighetsteknik inom exklusiva hem. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga, kvalité och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Ansök via formuläret.

Eller ring till xxxxx xxxxx om du har några frågor.
08-123 45 66
Du kan också skicka in din ansökan till info@sthlmselpartner.se

Ladda upp ditt CV här: